Haartrends

Face Framing 

De face framing trend zag als eerste het daglicht in de jaren 90 en is anno 2021 terug van weggeweest. 

Face framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laten we jouw gezichtsvorm het best naar voren komen en creëren we een frisse look. Face framing wordt ook wel ‘money piece’ of ‘hair contouring’ genoemd. 

4D Highlights

Zoals de naam het al aangeeft, draait het met 4D highlights helemaal om het creëren van diepte in het haar. Dit gebeurt aan de hand van vier verschillende ‘dimensies’: basis, hoogte, toon en verloop. 4D highlights zijn het geheim achter de mooiste kleuringen! Door deze techniek creëren we de meest subtiele en natuurlijk-uitziende look. Geen overduidelijke contraste maar haar met diepte en beweging! 

Curtain bangs

Ook een trend waar we heel blij van worden en steeds vaker terug zien: curtain bangs. De curtain bangs zijn minder drastisch dan de reguliere pony, want het groeit sneller uit, maar kunnen je gezicht wel ontzettend mooi framen! Curtain bangs staan mooi bij bijna iedereen, maar twijfel je toch? Stuur ons dan een berichtje en dan kijken we er samen naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×