About Us

Het leveren van kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Zowel voor de keuze van onze producten, de beleving van onze salon, ons ruime aanbod in behandelingen en onze oprechte aandacht voor jou.

Meet our team

Maak kennis met ons geweldige team.

Daisy is van jongs af aan bezig met haar, haar droom: een eigen salon, waarin iedereen 100% tevreden de deur uit gaat. En dat is gelukt! Complete metamorfoses is haar grootste specialiteit.

Topstylist

Daisy

Het moment dat je bij Celeste op de stoel zit voel je je thuis en helemaal begrepen. Celeste vraagt honderduit: Wat zijn je wensen? Wat vind je belangrijk aan je haar? Energie en passie zijn de woorden die Celeste het beste beschrijven.

Topstylist

Celeste

Marjolijn is ons zonnetje in huis, altijd vrolijk met een grote glimlach op haar gezicht! Marjolijn is al van jongs af aan bezig met haar. Met haar oog op detail voor haar zoekt ze altijd een kapsel welke het best bij jou past.

Topstylist

Marjolijn

Onze stressbestendige Rani is een topper in creatieve kleuringen. Niet is voor haar te gek! De specialiteit van Rani is het opscheren van heren kapsels en het afstijllen van lang haar. Ze kan niet wachten op jullie mooi te maken in de stoel!

Topstylist

Rani

Leandra houdt van alle soorten haar, lang, kort, dik, dun, stijl of krullen. Haar grote passie is kleuren en het modelleren van mooi haar. Leandra gaat geen uitdaging uit de weg. Ze kan niet wachten om haar talenten met jullie te delen.

Topstylist

Leandra

Precisie en aandacht staat bij mij voorop. Ik geniet als een klant tevreden de deur uitgaat. Ik heb al heel wat jaar liefde voor dit vak. En daarnaast geniet ik van de kleine dingen in het leven, zoals thuis samen op de bank, winkelen en op vakantie gaan.

Topstylist

Mariëlle

Onze waarden

Wij hechten bij By Daisy Topstylist veel waarden aan persoonlijke aandacht. Een bezoek aan onze salon is een momentje voor jezelf. We kijken samen hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen. Tijdens het wachten krijg je een kopje koffie of thee aangeboden.

Wat we voor u kunnen betekenen

Bij ons in de salon is iedereen welkom! Van jong tot oud, man en vrouw. Je kan bij ons terecht voor kleuringen, knippen of styling. Specifieke vragen? We beantwoorden ze met alle liefde!

Gratis advies van onze topstylisten!

Ben jij er nog niet helemaal uit wat je wilt met je haar? Je kan altijd geheel vrijblijvend een berichtje sturen of een adviesgesprek inplannen. We kijken dan naar wat het beste bij jouw huid, ogen en gezicht past. Ook kunnen we je dan meer vertellen over een prijsindicatie.
Ga naar contact