Dei-zi Professional

DEI•ZI Professional

Zijn jullie al bekend met het merk DEIZI Professional wat we in de salon gebruiken én verkopen? DEI•ZI verkoopt hair turbans en stijltangen. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze producten? Lees dan snel verder!

RedIn Stijltangen

De RedIn stijltang heeft afgeronde platen en is hierdoor heel geschikt om zowel mee te steilen als mee te krullen! De mooie slag die we altijd in jullie haar maken? Dat doen we met de RedIn! Daarnaast heeft de tang keramische platen met toermalijn en infrarood techniek. Dit biedt optimale bescherming aan je haar en houdt de vochtbalans op peil. De RedIn is beschikt in twee varianten: de SP en de WP. Het verschil zit hem in de breedte van de platen. Heb jij kortere en/of dunner haar? Dan raden we je de SP aan. Heb je langer en/of dikker haar? Kies dan voor de WP. Twijfel je toch welke tang het beste bij jou past? Stuur ons gerust een berichtje voor advies of vraag meer informatie tijdens je bezoek aan de salon!

Hair turban

Wist je dat een reguliere handdoek erg schadelijk is voor je haar? Dit omdat een handdoek is gemaakt van een ruwe stof. De DEI•ZI hair turban is gemaakt van een speciale gesplitste microvezel stof die zacht en voorzichtig is voor het haar. Je zet de turban op je hoofd, draait hem dicht en zet hem vervolgens vast met het handige knoopsysteem. Terwijl je haar in de turban zit droogt het tot 3x sneller dan met een gewone handdoek! Daarnaast minimaliseert het pluis. Ook is de turban erg handig om op te hebben terwijl je je make-up doet of een gezichtsmasker gebruikt.

Interesse in een of meerdere producten? Kom gezellig langs in de salon of neem een kijkje op onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×