Japanese Head Spa

The Japanese head spa bij ons is een wellness ervaring voor lichaam en geest. Wij bieden deze speciale methode aan om problemen op de hoofdhuid te constateren en te behandelen terwijl we tegelijk de ontspanning bieden. De gezondheid van je haar is een weerspiegeling van de hoofdhuid. Ontspan met massages terwijl we je hoofdhuid genezen. 

We maken voor iedere persoon een op maat gemaakte head spa behandeling, we pakken verschillende behoeften en problemen aan, dit varieert van een droge hoofdhuid, jeukende hoofdhuid, vette hoofdhuid, verstopte follikels, irritatie, dun haar en haaruitval. Wij gebruiken in onze head spa alleen biologische en natuurlijke producten wat speciaal ontworpen is om hoofd en haarproblemen aan te pakken.

De behandeling:

✓  Wij beginnen de behandeling met het maken van een hoofdhuidcan doormiddel van een mediscoop.

De hoofdhuid wordt intensief gereinigd en gezuiverd waardoor de ophoping van restproducten worden verwijderd. 

✓  Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van stoom, waardoor de poriën open gaan staan en jouw hoofdhuid goed kan ademen.

✓  We voegen vervolgens een vitaminecocktail/masker toe, op basis van wat jouw haar en hoofdhuid nodig heeft, zodat dit direct wordt opgenomen in de hoofdhuid.

 
 
Reserveer Online

FAQ Japanese Head Spa

Voor wie is de Japanese head spa behandeling?
De behandeling is voor mannen en vrouwen, of je nou komt voor een hoofdhuid probleem of voor de ontspanning.
 
Is de head spa veilig als je zwanger bent?
Onze head spa maakt gebruik van volledig organische en natuurlijke ingrediënten, daarom is het volledig veilig voor zwangere klanten.
 
De hele duur van de behandeling moet je volledig plat op je rug liggen. Als je hier niet toe in staat bent, kun je misschien beter wachten tot na de bevalling.
 
Kan ik een kleur behandeling tegelijk boeken met een Japanese head spa?
We raden ook aan om minstens een week te wachten na onze head spa voordat je chemische behandelingen uitvoert. Je wilt geen chemicaliën aanbrengen op een pas gereinigde hoofdhuid!
 
Zijn er duo behandelingen mogelijk?
Zeker, dit kan gereserveerd worden via WhatsApp: 0619288214
 
Hoelang duurt een behandeling?
60 tot 70 minuten voor €95,-

Boek hier uw afspraak

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om een week van te voren in te boeken. De plekken zijn beperkt.

Reserveer online