How to wear: haarsjaaltjes

Haarsjaaltjes zijn op dit moment een onwijs grote trend, ze zijn bijna niet meer weg te denken. Het accessoire is niet alleen leuk in je haar maar is ook nog op vele andere manieren te stylen. Benieuwd? Hieronder lees je meer!

In je haar

Misschien wel een van de meest voor de hand liggende manieren om het sjaaltje te stylen is in je haar. Dit kan op verschillende manieren. 

1. Draag het sjaaltje samen met een messy bun. Maak een knot en wikkel het sjaaltje er een paar keer omheen, hiermee creëer je een simple maar chique haar look. 

2. Je kunt er ook voor kiezen het sjaaltje te combineren met een staart. Maak een paardenstaart en wikkel het sjaaltje om het zichtbare elastiekje. Laat de uiteinden van het sjaaltje hangen. 

Tip: Voor een messy effect kun je aan de voorkant nog wat plukjes lostrekken in je gezicht. 

3. Voor een glamoures haarstijl kun je het sjaaltje ook om je hoofd dragen, deze stijl is perfect voor de zomer omdat het ook je hoofdhuid beschermt tegen de zon! 

Maak je look compleet

1. Je kunt de haarsjaaltjes ook dragen als armband. Hiermee leuk je je outfit op en geef je het een zomers tintje. Knoop het bandje om je pols en je bent klaar om te gaan

2. Het haarsjaaltje is ook te dragen als ketting. Draait het sjaaltje een aantal keer zodat er een dun bandje ontstaat. Wikkel het bandje om je nek en leg er een knoop je in. Je kunt het knoopje eventueel ook aan de zijkant dragen. 

3. Naast de ketting kun je het sjaaltje ook gebruiken als leuke toevoeging aan bijvoorbeeld je tas. Wikkel het sjaaltje om je hengsel heen of knoop het aan het hengsel vast, hiermee creëer je een trendy toevoeging aan je outfit. 

×